Novi trimešečni paket za obisk skupinskih ur v Izoli!

Cena je 120 evrov. Paket velja tri mesece od datuma plačila (12 ali 13 obiskov). V tem paketu v primeru odsotnosti obiski se ne prenesejo razen v primeru bolezni dojenčka (s potrdilom od zdravnika).

Naročanje, plačilo, TRR

Za vse pakete vadb je obvezno predhodno naročanje (po telefonu na številko: 040 760042 ali na e-naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Plačilo lahko izvedete po prvem obisku. Podatki za plačilo: transakcijski račun SI56 0510 0801 3377 068 pri Abanki; pri plačilu kot namen vnesite svoje ime in priimek. Plačilo z gotovino ni mogoče. Račun za plačani paket dobite ob naslednjem obisku.

 

Individualna vadba

Za Ljubljano in okolico se stroški prevoza ne zaračunajo, za bolj oddaljene lokacije se potni stroški obračunajo po 0,37 evra za prevoženi kilometer poti.

Ena vadba traja približno 45 minut. 

Vadbo lahko odpoveste najmanj en dan prej, v izjemnih primerih tudi isti dan. Za odpoved, prosim, pokličite ali pošljite SMS na zgoraj navedeno telefonsko številko.

Sprememba ure in/ali dneva vadbe je mogoča po predhodnem dogovoru in samo, če želeni termin še ni zaseden. Tako kot za odpoved vadbe tudi spremembo urnika sporočite vsaj dan prej.

Ena vadba

Cena ene vadbe je 40 evrov. Po predhodnem naročilu in izvedenem plačilu pridem k vam domov ob dogovorjeni uri.

Paket 4 vadb

Cena štirih vadb je 140 evrov, vadbe so enkrat na teden ob dogovorjenem dnevu in uri.  

Skupinska vadba
Enkratni obisk

Cena enkratnega obiska je 20 evrov.

Paket 4 vadb

Cena štirih vadb je 60 evrov, vadbe so enkrat na teden ob dogovorjenem dnevu in uri. V primeru odsotnosti obisk se prenese če o tem sporočite vsaj en dan pred odsotnostjo.

Trimesečni paket

Cena je 120 evrov. Paket velja 3 mesece od datuma plačila (12 obiskov). Obiski se ne prenesejo razen če otrok zboli (s potrdilom od zdravnika).

 

Popust za nosečnice!

Vabim tudi nosečnice na individualne in skupinske ure. Za nocečnice ponujam popust 50%!