Naročanje, plačilo, TRR

Za vse pakete vadb je obvezno predhodno naročanje (po telefonu na številko: 040 760042 ali na e-naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Plačilo lahko izvedete po prvem obisku. Podatki za plačilo: transakcijski račun SI56 0400 1004 9450 686 pri Nova KBM; pri plačilu kot namen vnesite svoje ime in priimek. Plačilo z gotovino ni mogoče. Račun za plačani paket dobite ob naslednjem obisku.

 

Individualna vadba

Za Ljubljano in okolico se stroški prevoza ne zaračunajo, za bolj oddaljene lokacije se potni stroški obračunajo po 0,43 evra za prevoženi kilometer poti.

Ena vadba traja približno 45 minut. 

Vadbo lahko odpoveste najmanj en dan prej, v izjemnih primerih tudi isti dan. Za odpoved, prosim, pokličite ali pošljite SMS na zgoraj navedeno telefonsko številko.

Sprememba ure in/ali dneva vadbe je mogoča po predhodnem dogovoru in samo, če želeni termin še ni zaseden. Tako kot za odpoved vadbe tudi spremembo urnika sporočite vsaj dan prej.

Ena vadba

Cena ene vadbe je 60 evrov. Po predhodnem naročilu in izvedenem plačilu pridem k vam domov ob dogovorjeni uri.

Paket 4 vadb

Cena štirih vadb je 200 evrov, vadbe so enkrat na teden ob dogovorjenem dnevu in uri.  

Online preko zoom

Za oddaljene lokacije je tudi opcija vadbe online. Ena vadba online preko Zoom stane 20 evrov, za datum in uro me prej kontaktirate.

 

Skupinska vadba
Enkratni obisk

Cena enkratnega obiska je 25 evrov.

Paket 4 vadb

Cena štirih vadb je 80 evrov, vadbe so enkrat na teden ob dogovorjenem dnevu in uri. V primeru odsotnosti obisk se prenese če o tem sporočite vsaj en dan pred odsotnostjo.

 

 

Popust za nosečnice!

Vabim tudi nosečnice na individualne in skupinske ure. Za nocečnice ponujam popust 50%!